Swing’it – Jazzkonsert for barn

Swing’it – Jazzkonsert for barn

Det kuleste tradjazzbandet i landet spiller Disney-klassikere for barn 4+.

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival

Det blir et uforglemmelig gjensyn med kjære klassikere fra Disney-katalogen når Swing’it inviterer til jazzkonsert for barn. Hele familien kan swinge med når landets kuleste tradjazzband jazzer opp kjente og kjære Disney-sanger.

Det blir et forrykende show, proppfullt av god stemning, allsang, ablegøyer og improvisasjon rundt slagere fra filmer som Løvenes Konge, Aladdin, Jungelboken, Aristokattene og Tarzan

Vintage og moderne

Swing’it er en fortelling om en gjeng med unge herremenn som digger 1920-tallets glade dager. Bandet har siden sin opprinnelse utviklet seg til å bli en av de mest suksessfulle tradjazz-bandene i Norge. Bandet tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans.

Musikken deres er den perfekte blandingen av vintage og moderne: inspirert av det gamle, med presentert med nytt liv. De presenterer den tradisjonelle jazzen som den egentlig var, nemlig festmusikk, mikser det med poppete arrangementer og et fantastisk liveshow som resulterer i en unik atmosfære som kan få smilet frem i enhver munnvik og dansefot.  

 

Om konserten

Festivalpass

Festivalpassgir er den beste dealen for å få med deg det meste av Bærum Jazzfestival.

Egne pass for fredag og lørdag for opptil to personer.

Billetter hentes ut for hvert arrangement.

 

Festivalpass Bærum Jazzfestival
Pris: 0 - 175
Varighet: 45 minutter.
  • Lørdag 17. september 2022 Kl. 12.00
    Forestillingen er spilt

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika