Matinékonsert

Mona Veum Bækkelund med Sandvika Storband.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Sandvika Storband

Sandvika Storband har nylig markert sine 50 år med stor konsert i Store Sal i Bærum Kulturhus, der bandet presenterte mange historiske tilbakeblikk. Matinekonserten på Foajéscenen vil peke mer fremover og vise storbandets retning videre.

Mona er bærumsjente, som tidlig i sin karriere ble spurt av storbandets tidligere ledere Birger Carlsen om hun kunne tenke seg å gjøre et samarbeid med Sandvika storband. Det skulle ta 20 år før vi fikk vår første konsert sammen – dette blir tredje samarbeidsrunde mellom Mona og Sandvika.

Monas vokale utrykk har blitt beskrevet som en mix av overtonene til Aretha Franklin og direkteheten til Amy Winehouse, sjelen til Janis Joplin, energien til Beth Hart og sårbarheten til Radka Toneff.

Hun har lang fartstid i bransjen og har jobbet med hele spekteret fra Tone Damli og Donkeyboy,-til Jarle Bernhoft, Erling Wicklund, Penthouse Playboys og Åse Kleveland.

Mona har turnert med rikskonsertene, sunget for utsolgte kulturhus landet rundt med suksessforestillingen "En storslått hyllest til Elvis", deltatt på tvprogrammer som "Beat for Beat" og "Nettopp nå", men har også gjennom mange år hatt regelmessig engasjement som artist i Italia. Ukentlig er Mona engasjert innen event-markedet, hvor hun blant annet har jobbet med store selskaper som Gyro og Playroom.

Velkommen til en soulful ettermiddagskonsert.

Pris: 145 - 215
Varighet: 90 min. m/pause
  • Lørdag 16. oktober 2021 Kl. 14.00
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika