Smak av Vin, vilt og ville vekster

Er du klar for høstens store smaksopplevelse fra den norske naturen?

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Vår egen fantastiske kokk og sommelier, Kjell-Tore Senkpiel, overgår sin legendariske franske gourmetmiddag med å ta den helt ut. Bare les menyen:

Røye, steinsopp, rype, hjort og multer, med viner fra Burgund, Barolo og Bordeaux.

Foto: Diverse

En full femretters feiring av Norges lange tradisjon innen jakt og sanking. Denne kvelden nyter vi høstens matfat og de beste råvarer og kokketradisjoner vi har i landet. Det her vil du faktisk ikke gå glipp av.

Velkommen skal du være!

Om Kjell-Tore Senkpiel

Vår egen kjøkkensjef, Kjell-Tore Senkpiel er ansvarlig for den populære Smak-serien her i Bærum Kulturhus.

Han er utdannet kokk og sommelier med lang erfaring fra ulike restauranter og spisesteder i hovedstadsregionen.

Kokk og sommelier Kjell-Tore Senkpiel

Informasjon

Pris: 920 - 1305
Varighet: 3 timer u/pause
  • Lørdag 30. oktober 2021 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika