ARRANGØR: Bærum Kulturhus, Sandvika Master Series

Charlie Siem fiolin

Itamar Golan, klaver

19. januar 2014
Klassisk / Store Sal

Norsk-britiske Charlie Siem har aner til fiolinvirtuos Ole Bull, og begynte selv å spille fiolin allerede som treåring. Han er på få år blitt en av Storbritannias mest populære klassiske artister og har en stor internasjonal karriere foran seg. Han har studert under størrelser som Itzhak Rashkovsky og Shlomo Mintz, og er blitt kalt en av de mest spennende fiolinistene i sin generasjon. Siem har allerede spilt med ledende orkestre i flere verdensdeler, og oppviser en allsidighet som har bragt ham inn i spennende samarbeider.

Konserten er utsolgt, men det er lagt ut ekstra billetter i losjene og på krakker bak siste rad parkett. Disse billettene selges kun fra billettluken i Bærum Kulturhus. Ta kontakt med billettluken på tlf. 815 11 777 (tir - fre, kl. 12 - 17 og lør kl. 12 - 15) dersom dette er av interesse. Det er også mulig å sette seg på venteliste, dette gjøres fra billettsystemet etter å ha trykket "Kjøp"-knappen.

Varighet: 2 timer med pause.

Program

Antonἱn Dvořák (1841-1904)
Fire romantiske stykker for fiolin og piano Op. 75, B. 150
1. Allegro moderato
2. Allegro maestoso
3. Allegro appassionato
4. Larghetto  

Johannes Brahms (1833-1897)
Sonate for fiolin og klaver nr 3 i d-moll op 108

1. Allegro
2. Adagio
3. Un poco presto e con sentimento
4. Presto agitato

Pause

Ernest Chausson (1855-1899)
Poeme Op 25

Cesar Franck (1822-1890)
Sonate for fiolin og klaver i A-dur
1. Allegretto moderato
2. Allegro
3. Ben moderato
4. Allegretto poco mosso

Rabatter

PLUKK & MIKS KLASSISK

Sandvika Master Series sesongen 2013/14 består av seks konserter med strålende musikere. Klaver-, fiolin- og cellokonserter på høsten og tre konserter med fiolin, gitar og klarinett på vårsesongen.

Kjøp billetter til minimum fire av konsertene og få 30% rabatt. Kjøp her: Plukk & Miks Klassisk 

Kjøp billetter til minimum fem av arrangementene som er med i jubileumsserien til Bærum Kulturhus og få 30%rabatt. Kjøp her: Plukk & Miks Jubileum

Kjøp billetter til minimum fire av arrangementene som er med i jubileumsserien til Bærum Kulturhus og få 30 % rabatt av studentprisen. Kjøp her: Plukk & Miks Klassisk, student
Innehavere av A-kort får også 25% rabatt på billettprisen.

 

KJØP