ARRANGØR: Kalkmølla Kulturstasjon

Truls Mørk og Håvard Gimse - Mestermøte

Lidenskapelige tolkninger av Beethoven og Schumann. Merk dato og tid.

13. september 2019
Klassisk / Kalkmølla Kulturstasjon

Det er en ære å ønske Truls Mørk og Håvard Gimse velkommen for å spille Beethoven og Schumann på Kalkmølla. Truls Mørk er cellist av verdensformat, kjent for sine sansende og markant lidenskapelige tolkninger av verker fra den store cellolitteraturen. Selv har han sagt at han tror på den subjektive tolkningen, det objektive finnes ikke. ”Maksimalt uttrykk, maksimal balanse” er uttrykk han bruker om sin innfallsvinkel til musikken. Håvard Gimse er en høyt skattet pianist, som alltid er intenst nærværende i musikken og med de han spiller sammen med.

TILBUD HØST 2019: Kjøp billetter til alle seks Kalkmøllakonsertene samtidig, betal for fem. Følg denne lenken: Kalkmølla høst 2019. Dette "6 for 5"-tilbudet kan kun kjøpes via denne lenken. Tilbudet gjelder frem til 29. august eller så lenge det er billetter igjen til alle seks konserter.

1 time og 30 minutter uten pause

Hjemmeside