Under havet

Danseforestilling for barn 2-4 år.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Hvorfor er fiskene så glatte? Hvorfor løper blekkspruten så fort? Hvordan kjennes tentaklene til maneten ut?
Bli med på en magisk og leken reise under havoverflaten

I danseforestillingen «Under Havet» tar vi med barna på en reise ned under havoverflaten, der de får møte to hav-vesener og får hilse på dyrene som bor der.

Gjennom et lekent møte med dyrene som bor under havet ønsker vi å møte barnas undringer og refleksjoner rundt plastproblematikken i havet. På veien inn i denne engasjerende og fantasifulle verdenen sitter barna midt i scenografien, på et stort seil.

På denne måten blir barna deltagende og de blir en viktig del av reisen vi begir oss ut på. I «Under Havet» får barna lov til å ta på, kjenne på, løfte på og klemme på alle dyrene de møter.

Det er en taktil og kroppslig utforskning, og forestillingen passer best for barn i alderen 2-4 år. 

Elise Bakke er utdannet fra Norges Dansehøyskole (2014-2017), og har en videreutdannelse innen barnekultur og kunstpedagogikk ved Dronning Mauds Minne (2021-2023). Som dansekunstner og koreograf har hun hovedvekt på barn og unge, og hun er spesielt opptatt av det sanselige og taktile i møte med barn. Elise vil skape engasjerende og visuelle verdener som barna kan utforske i møte med dansen og hun leker med fantasien og assosiasjonene barna allerede har. 

Forestillingen er støttet av Spenn og Oslo kommune

Co-produsert av Bærum Kulturhus – Dans Sørøst-Norge

 

Pris: 105 - 175
Varighet: 30 min
  • Lørdag 29. april 2023 Kl. 14.00
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika