Halvdan Sivertsen

Halvdan Sivertsen

På tur opp og på turné

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

En av mesterne innen den norske visesjangeren, Halvdan Sivertsen, får tydeligvis ikke nok av å møte sitt store publikum. Og publikum får ikke få nok av ham. Nå inviterer Halvdan til nye musikalske møter i konsert- og kulturhus over hele landet.

Fra lyrisk til rocka

Med seg på veien har Halvdan sitt faste band og crew, noe som garanterer at sangene hans får den aller beste innpakning. Fra det lyriske, vakre og lavmælte til heftig og rocka backing. Med mye flerstemt koring, og med lyd- og lysdesign fra øverste hylle blir dette en konsertopplevelse som varer langt utover høsten.

– Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere, forteller Halvdan Sivertsen. – De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blir rutinepreget. Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. De registrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt. Sivertsens liste over udødelige låter er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikke bli skuffet. Og Halvdan kan melde om et bandet er spillesugne og gleder seg – masse! 

Konsertinformasjon

Pris: 0 - 700
Varighet: 1 time u/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Halvdan Sivertsen
4. SEPTEMBER kl 19.00
Få billetter
0 - 700 Kr