
Smak av Vin og vilt
Vi gjentar suksessen fra i fjor høst med en femretters vilt-middag fra norsk natur.
Fjorårets middag rakk å bli utsolgt på noen dager, selv med restriksjoner, og tilbakemeldingene til kokken var ganske tydelige: En gang til, takk!
Dermed gjør vi som dere ønsker. Det blir en ny runde, på to kvelder, hvor vi feirer høstens matfat og de beste råvarer og kokketradisjoner vi har her i landet.
Foto: Diverse
Menyen jobber Kjell-Tore med nå, men det er ingen grunn til å vente. Det blir minst like godt, og med fjoråret friskt i minne bør man kaste seg rundt om man vil ha plass. Vel bekomme!
Om Kjell-Tore Senkpiel
Vår egen kjøkkensjef, Kjell-Tore Senkpiel er ansvarlig for den populære Smak-serien her i Bærum Kulturhus.
Han er utdannet kokk og sommelier med lang erfaring fra ulike restauranter og spisesteder i hovedstadsregionen.

Pris: 1400
Varighet: 2 t, 30 min u/pause
-
Torsdag 27. oktober 2022 Kl. 19.30
-
Fredag 28. oktober 2022 Kl. 19.30
